Kommunale fællesprojekter

Kyst-havneviden har 15 års specialerfaring i kommunale fællesprojekter med alle myndigheds- og rådgivningsopgaverne i disse sager.

Kyst-havneviden kan tilbyde kvalificeret rådgivning i sager af typen kommunale fællesprojekter (helhedsprojekter, sager med flere implicerede grundejere).

Jeg tilbyder kvalificeret rådgivning på baggrund af stor indsigt opnået igennem 15 års erfaring med proces, jura, kystteknik, natur om miljø, bidragsfordeling i kommunale fællesprojekter.

Jeg har opnået erfaring ved henholdsvis 6 års erfaring fra myndighedsarbejde (Kystdirektoratet) fra flere kommunale fællesprojekter, som totalrådgiver på to gennemførte kommunale fællesprojekter (Sunddraget og Lendrup) som bygherrerådgiver på et stort projekt (Bogense Diger) samt diverse rådgivningsopgaver vedr. kommunale fællesprojekter.

For det kommunale fællesprojekt vedr. oversvømmelsesbeskyttelses for Sunddraget, Struer Kommune der blev gennemført på rekordtid for denne type af sager, har jeg lavet en lille tidslinje/proces video.

Kyst-havnevidens ydelser vedr. kommunale fællesprojekter, se

Procestidslinje Sunddraget projektet (kommunalt fællesprojekt)

Vil du vide mere?

​Vi håber, at du/I vil kontakte Kyst-havneviden, hvis i har brug for hjælp, eller bare hvis du/I har spørgsmål omkring miljøvurdering og kystbeskyttelse på telefon 26 70 02 15 eller e-mail khv@kyst-havneviden.dk.

Tak for din interesse i virksomheden Kyst-havneviden.​​​