Min profil

Læs mere om Henrik.

VELKOMMEN TIL KYST-HAVNEVIDEN

Rådgivningsfirma etableret af Henrik Steinecke

Jeg etablerede mit rådgivningsfirma i starten af 2013. Kyst-havneviden er et enkeltmandsfirma, der alt efter projektets art samarbejder med andre rådgivende firmaer, borgere og myndigheder.

Jeg har rådgivet i større og mindre projekter vedr. kystbeskyttelse, rekreative anlæg og udvidelse af havne

I kystbeskyttelsessager har jeg stor specialviden, bl.a. vedr. de såkaldte kommunale fællesprojekter samt i udarbejdelse af fyldestgørende ansøgningsmateriale, herunder natur- og miljøvurderinger. Jeg har ligeledes specialviden inden for natur- og miljøvurderinger i forbindelse med screening for og udarbejdelse af miljøvurderinger i havnesager. For nærmere beskrivelse, se ydelser og andre sider på denne hjemmeside.

Jeg har en baggrundserfaring fra 6 års arbejde i Kystdirektoratet samt uddannelse som landskabsforvalter fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (nuværende Københavns Universitet).

I Kystdirektoratet arbejdede jeg med større og mindre sager vedr. kystbeskyttelse og udvidelse af erhvervshavne og lystbådehavne. I Kystdirektoratet var jeg desuden med i opbygningen af et team omkring miljøvurderingsprocessen og myndighedsbehandlingen af miljøvurderinger.​​​

Tak for din interesse i min virksomhed Kyst-havneviden.

Vil du vide mere?

​Vi håber, at du/I vil kontakte Kyst-havneviden, hvis i har brug for hjælp, eller bare hvis du/I har spørgsmål omkring miljøvurdering og kystbeskyttelse på telefon 26 70 02 15 eller e-mail khv@kyst-havneviden.dk.

Tak for din interesse i virksomheden Kyst-havneviden.​​​